Mag_wandel
Pennen_puntkomma
Boeken_Goud_6

Je wilt een onuitwisbare indruk maken, toch?

- Jules Jeuriens

jules-werk

Jules' Werk

JJ’Style ontwerpt van logo tot brochure en van magazine tot boek

Een logo, een brochure, een magazine, een boek, promotiemateriaal. Je kunt het allemaal zelf ontwerpen. Of je vraagt je buurjongen. Maar de vraag is: wil je dat? Het is toch veel mooier en opvallender als je een uniek ontwerp door een professional laat maken. Een logo dat precies bij jou en je bedrijf past. Een boek dat uitstraalt dat er veel werk aan gedaan is. Je wilt een onuitwisbare indruk maken, toch? Jouw (potentiële) klanten moeten de weg naar jou vinden. Iedere keer weer. Je hebt dan een logo nodig dat staat als een huis of een gelikte brochure. Ben jij daarvan overtuigd? Dan kan JJ’Style jou helpen.

Wat kan JJ’Style voor jou betekenen?

Op deze website heb ik ervoor gekozen om een aantal werkzaamheden uit te lichten. Heb jij iets anders in gedachten? Neem dan contact met me op. Samen komen we er wel uit.

Logo

Begin je een bedrijf dan heb je een logo nodig. Heb je al jaren je business en wil je eens iets heel anders? Of heb je een logo dat wel iets opgefrist mag worden? Restyling dus. Het is allemaal mogelijk.

Huisstijl

Met een logo alleen ben je er nog niet. Je wilt kunnen factureren, dan heb je (digitaal) briefpapier nodig. En denk ook aan visitekaartjes, flyers, social media-afbeeldingen of misschien wel autobelettering. Laat JJ’Style het voor je maken.

Flyers en folders

Online (via je website en social media) kunnen ze niet meer om je heen. Maar ben je offline ook zichtbaar? Een flyer of folder op strategische plekken of door de brievenbus is heel effectief. Doen dus.

Brochures

Jouw bedrijf heeft een enorm assortiment. Je staat op beurzen en hebt vele afspraken. Wat is er dan handig om bij je te hebben? Precies. Een brochure, die je kunt achterlaten als naslagwerk. Overtuigd?

Magazines, tijdschriften en periodieken

Van plan een magazine of tijdschrift uit te geven voor een speciale gelegenheid, jubileumuitgave, open dag of structureel? Dan moet het er perfect uitzien natuurlijk. Met mijn ervaring wordt je magazine of tijdschrift uniek.

Boeken

Je hebt een jaar zitten zwoegen op de tekst. Er moet nu echt iets moois gemaakt worden van je roman, jouw levensverhaal, herinneringen, een jubileum. Strakke stramienen, mooie vlakverdeling, spannende typografie, het is bij JJ’Style in goede handen.

Promotiemateriaal

Wat is er leuker om je klanten een cadeautje te geven, dat waardering uitspreekt, maar ook nog eens een reclameboodschap uitdraagt? Denk aan een paraplu, notitieboekje, bodywarmer. Een aanrader.

Interesse? Wil je een offerte?

Behoefte aan ontzorging?

Neem contact met mij op via onderstaande contactgegevens of formulier. Je hoort snel van me!

jules-home
JULES' HOME
jules-passie
JULES' PASSIE
jules-werk
JULES' WERK
jules-fotos
PORTFOLIO
jules-saxofoon
JULES' SAX
logo

Interesse? Vragen? Offerte nodig?
Neem contact op met JJ’Style

Jules Jeuriens, Nieuwstraat 26, 6099 AB Beegden
info@jjstyle.nl
06 233 075 57
Invalid Email