Catalogus_Clipper_3
Boeken_100jaarOS_2
Boeken_Goud_1

de liefde voor het grafische vak ontstond al vroeg...

- Jules Jeuriens

jules-passie

Jules' Passie

De liefde voor het grafische vak ontstond al vroeg

Jules Jeuriens is JJ’Style. JJ’Style is Jules Jeuriens. Dat je het even weet. Ik woon en werk in Beegden, een mooi dorpje in Midden-Limburg. Let wel: mijn werkgebied is vele malen groter. Ik schets op deze pagina kort hoe mijn liefde voor ontwerpen begon.

Het begon op de basisschool

Rond mijn 11e of 12e jaar – op de lagere school dus – had ik al in de gaten dat ik met tekenen of ontwerpen verder moest. Mijn tekening van Roodkapje in het bos had ik volledig in perspectief getekend. Er zat diepte in. Dat was uitzonderlijk en mijn tekening ging dan ook de hele school rond.

Opleiding Reproductietekenen

Het was dus niet gek dat ik een creatieve opleiding wilde gaan volgen. Eigenlijk wilde ik de architectuur in, maar helaas had ik niet veel zin om te leren. Na de middelbare school ben ik naar de Grafische School gegaan in Eindhoven. Daar heb ik de opleiding Reproductietekenen gevolgd. Met de bedoeling als werktekenaar werktekeningen, litho’s en printplaten voor te bereiden voor reclamestudio’s, lithografen en drukkerijen. Helemaal te gek!

Liefde voor magazines, tijdschriften en boeken

Mijn loopbaan voerde mij langs drukkers, reclamebureaus en uitgeverijen. Ondertussen groeide en groeide mijn liefde voor het ontwerpen van magazines, tijdschriften en boeken. Ik heb (maandelijks) magazines geproduceerd voor de Nederlandse Triathlon Bond (NTB), Nederlandse Bridge Bond (NBB), Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU), Cycling Vlaanderen, Koninklijke Nederlandse Schaats Bond (KNSB), Atletiek Unie (AU), Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en de Koninklijke Nederlandse Wandelbond (KNWB). Periodieken en prachtige boeken heb ik zoal mogen produceren voor NOC*NSF, Arko Sports Media en Golazo Belgium.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De werkgever waar ik met veel plezier werkte, is helaas failliet gegaan. Daardoor ben ik in 2019 noodgedwongen voor mezelf begonnen met JJ’Style. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. JJ’Style is van alle markten thuis: van het ontwerpen van een logo en huisstijl tot flyer en brochures, van tijdschriften en boeken tot promotiemateriaal.

Advies en begeleiding van A t/m Z

Als jij dat wilt verzorg ik alles van A tot en met Z. En dan bedoel ik van gesprek tot idee, van kleuradvies tot lettertypeadvies en van het bestellen van drukwerk tot het afleveren bij jou op je bedrijf. Ontzorgen met een hoofdletter O noemen ze dat!

Met mij van gedachten wisselen?

Behoefte aan ontzorging?

Neem contact met mij op via onderstaande contactgegevens of formulier. Je hoort snel van me!

jules-home
JULES' HOME
jules-passie
JULES' PASSIE
jules-werk
JULES' WERK
jules-fotos
PORTFOLIO
jules-saxofoon
JULES' SAX
logo

Interesse? Vragen? Offerte nodig?
Neem contact op met JJ’Style

Jules Jeuriens, Nieuwstraat 26, 6099 AB Beegden
info@jjstyle.nl
06 233 075 57
Invalid Email